Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Drupal egy [nyílt forráskódú]? PHP-alapú ingyenes tartalomkezelő rendszer (CMS). Segítségével különféle honlapok, portálok és weboldalak üzemeltethetők, de alkalmas olyan összetettebb webes alkalmazások működtetésére is, mint például egy webshop. A tartalomkezelő rendszerek között jártas felhasználóknak a Drupal elsajátítása könnyen megy, de egyszerűsége azt is lehetővé teszi, hogy a kezdők is hamar elsajátíthassák az alapokat.

Számos modul közül lehet választani, illetve a Drupal támogatja a hírlevél küldést, a többszerzős oldalakat, a podcastot, a fájlok le- és feltöltését és még sok minden mást is.

A rendszert Dries Buytaert fejlesztette Hollandiában, és 2001-ben vált nyílt forráskódú projektté, azóta a GPL licensz alatt hozzáférhető.

 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák