Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az MSN általánosabban, de pontatlanul elterjedt jelentése szerint újabb nevén a [Windows Live Messenger]? a Microsoft ingyenes azonnali üzenetküldő alkalmazása. Szokásos funkciókkal rendelkezik: szövegalapú üzenetváltás, fájlcserélés, hang alapú beszélgetés, telefonálás, videokonferencia, csoportos beszélgetések. A Windows Live Messenger 2006 óta él, azóta leginkább a kinézeten változtattak: szinte minden testre szabható és beállítható, illetve összekapcsolható a Windows Live más szolgáltatásaival, például az integrált Hotmail-lel vagy a [SkyDrive]? tárhellyel. 

 

Valójában azonban az MSN (vagy logószerűen írva: msn) a Microsoft hírportálja, amelynek USA-beli verziója szórakoztató, sport, pénzügyi, életmód kiemelt rovatokat tartalmaz, a Bing keresőt építi be, és "latino" verzióban is elérhető. Az MSN csaknem 50 országban és nyelven olvasható, és a helyi hírek nem csak az egyes országokban , de lokálisan, az USA különböző területei szerint lebontva is elérhetőek.

 

msn logó

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése