Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A sablon határozza meg egy weboldal kinézetét. Több elemből áll: képekből, CSS fájlból, és rendszertől függően PHP vagy HTML fájlokból. Ezek segítségével lehet meghatározni az oldalon használt színeket, ikonokat, mintákat, ábrákat, az oldal tagolását, a felvitt tartalom kinézetét, és minden mást, ami a  dizájnhoz kapcsolódik. A blogszolgáltatók felhasználóik számára többféle sablont is kínálnak, illetve ezek módosítására, újak feltöltésére is lehetőséget adnak. Ma már számos ingyenes sablon (angolul web template vagy web theme) is letölthető, ezeket a felhasználó kedvére átalakíthatja. Ilyeneket kínál például a Wordpress is, kifejezetten a blogolókat szem előtt tartva.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése