Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Yahoo! Mail webes e-mail szolgáltatás, amely 260 millió felhasználót szolgál ki. 1997-ben indult útjára, és jelenleg két típusú szolgáltatást kínál: egy klasszikus felületet, amely 2006-ig egyedüliként működött, és egy AJAX-os változatot. 2008 eleje óta korlátlan tárhelyet biztosít mindenki számára (korábban ezért fizetni kellett), mivel az ingyenes szolgáltatók közti versenyben kezdett lemaradni. Az Ajax-os változatban már van beépített chat,naptár, RSS-olvasó és nagy hangsúlyt fektettek a minimalista dizájnra a gyors oldalbetöltés és adatforgalom érdekében. Nyilvánvaló, hogy a Gmaillel próbálták felvenni a versenyt, több-kevesebb sikerrel. Például a beépített keresőfunkció nem működik rendesen, erre már 2008 eleje óta panaszkodnak a felhasználók, de kijavítani még nem sikerült. A kliens kb. 20 nyelvre van lefordítva, de magyarul még nem érhető el.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése