Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Blogszolgáltató
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2012-02-03 15:26:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A blogszolgáltató olyan [weboldal] formájában működik, amelyen a felhasználók elmélyült programozói ismeretek nélkül is indíthatnak [blog]ot. A szolgáltató gondoskodik a felület hibátlan működéséről, karbantartja az oldalt, és technikai támogatást nyújt a felhasználóknak. A legnagyobb blogszolgáltatók a [Blogger], a [Wordpress.com]. Magyarországon a legnépszerűbbek a [Blog.hu], a [Blogter.hu] és a [Freeblog.hu]. Ezeken a helyeken a [blog]ok indítása ingyenes, ahogyan a támogatás is, cserébe a [blogger]eknek be kell tartaniuk a felhasználási feltételekben foglaltakat.


A blogszolgáltató olyan [weboldal] formájában működik, amelyen a felhasználók (bloggerek) elmélyült programozói ismeretek nélkül is indíthatnak [blog]ot. A szolgáltató gondoskodik a felület hibátlan működéséről, karbantartja az oldalt, és technikai támogatást nyújt a felhasználóknak. A legnagyobb blogszolgáltatók a [Blogger.com], a [Wordpress.com]. Magyarországon a legnépszerűbbek a [Blog.hu], a [Blogter.hu] és a [Freeblog.hu]. Ezeken a helyeken a [blog]ok indítása ingyenes, ahogyan a támogatás is, cserébe a [blogger]eknek be kell tartaniuk a felhasználási feltételekben foglaltakat.


Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése